torsdag 22 december 2011

God Jul önskas alla hundar och hundvänner!


Alla hundvänner, alla medlemmar i Hundhjälpen, alla medarbetare och alla hundar önskas en riktigt God Jul! Jag hoppas att helgen blir till en glädjefylld samvaro, där tid ges till lekar och och skojiga upptåg på promenaderna.

Själv väntar jag på min son som ska fira jul hemma hos mig. Det ska, som vanligt, bli en av årets höjdpunkter. Nikita, på bilden, steppar i snön av förväntan inför julklappsutdelningen.

Jag önskar mig två julklappar, att Amalia och Lupetta, som finns i vårt program, blir bokade snart. Det känns så fel att två fina hundar ska behöva vänta flera år på ett eget hem. Men jag är optimistisk, nästa jul ska dessa två och flera andra hemlösa hundar få sitta bredvid en julgran och sniffa på vilka julklappar som är till dem. Optimism och positivt tänkande leder till oanade möjligheter och till en energi att se dessa förverkligas. Ha en skön och trevlig helg!

lördag 10 december 2011

Oavgjort


Hemma hos oss är det bara katten som använder köksbordet, dvs det är bara hon som äter där.

Men jag, Genevra, brukar hoppa upp på bordet för att kolla om det finns någon mat i kattens skål. För några dagar sedan så hoppade jag upp 24 gånger och matte lyfte ner mig 23 gånger. Jag vann alltså och stod på bordet glatt viftandes när matte gav upp och gick ut ur köket, sägandes att jag är en enveten liten rackare.

Igår verkade det som om matte hade kommit på ett sätt för att överlista mig. Hon hade ställt in stolen under bordet, så nu kom jag till mitt förtret inte längre upp än så här. Man kan säga att det står oavgjort nu i matchen...